063 061 68 92

sales@portamaris.com.ua

Наші послуги

Контенерні перевезення

Ми здійснюємо контейнерні перевезення у будь-яку точку світу, співпрацюючи з надійними транспортними операторами. Незалежно від складності вашого вантажу, наша команда професіоналів гарантує бездоганну організацію перевезення та доставку вчасно.

Автоперевезення

Наша компанія пропонує послуги швидких вантажних перевезень з гарантією якості на кожному етапі. Ми здійснюємо транзит з частковим або повним завантаженням автомобіля територією України, Туреччиною, Молдовою, країнами Європи, Балтією та СНД. Для цього у нас є надійні партнери-перевізники та кваліфіковані фахівці

Транспортно-експедиторське обслуговування

Наша компанія надає комплекс послуг, що здійснюються під час перевезення вантажів від пункту відправки до пункту призначення. А також усі роботи, які можуть виконуватись до та після транспортування вантажів.

Страхування та сюрвей

Страховий поліс - одне з основних рішень щодо захисту вантажу в дорозі. Для запобігання суперечкам і претензіям, а також для їх врегулювання використовуються сюрвейєрські послуги, які включають виїзд представника нашої компанії на місце навантаження/вивантаження/перевалки вантажу для фіксування його стану на момент його передачі третім особам.

Митно-брокерське оформлення

Співпраця з досвідченими митними брокерами гарантує мінімізацію митних ризиків, проведення митно-брокерських послуг «під ключ» у короткий термін та якісну брокерську підтримку на всіх етапах.

Послуги перевалки вантажів на терміналах

Перевалка вантажу – це його навантаження з одного транспорту на інший. Від якості та оперативності послуги залежить все: цілісність та збереження вантажу, дотримання умов фрахтування, репутація перевізника та спокій одержувача.

Залізничні перевезення

Ми оперативно виконуємо транспортування та доставку вантажу залізничним транспортом за такими напрямками: Німеччина, Польща, Нідерланди, Словенія та Хорватія. Супутні послуги, які ми надаємо при залізничній доставці вантажів: послуги складського зберігання та перевалки вантажів, митне оформлення.

Морський фрахт

Ми реалізовуємо контейнерні та інші перевезення морем для внутрішніх та міжнародних представників малого, середнього та великого бізнесу. У цьому нам допомагають транспортні компанії-партнери: CMA, MSC, HAPAG, ZIM та інші. Такий вид роботи завжди проходить на найвищому рівні, завдяки складанню оптимальної схеми перевезень та співпраці з перевіреними компаніями дозволяють нам організувати роботу на високому рівні.

Прорахувати перевезення